Butikklokasjoner
Bananbrød med hasselnøtter og mørk sjokolade

Resultatet er en saftig og rik kake med dype smaker og masse karakter. Hasselnøttene gir en ristet aroma og ekstra krønsj i hver bit. Den mørke sjokoladen balanserer bananens naturlige sødme.

 

Bananbrødet er enkelt å lage og krever ingen kjøkkenmaskin. Det egner seg godt som kaffekos, turmat eller til og med frokost. Du kan bruke grove meltyper for en sunnere variant. Det holder seg ferskt i flere dager og kan fryses ned i skiver. En oppskrift som treffer både søtsug og behov for å bruke opp modne bananer.

 

 

Ingredienser:

  • 3 modne bananer
  • 2 egg
  • 1 dl sukker
  • 3 dl hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts kanel
  • 1 dl smeltet smør
  • 100 g mørk sjokolade, grovhakket
  • 1 dl hakkede hasselnøtter

 

Fremgangsmåte:

  1. Mos bananene og rør inn egg, sukker og smør.
  2. Tilsett mel, bakepulver og kanel.
  3. Vend inn sjokolade og nøtter.
  4. Hell røren i en smurt brødform.


  5. Stek på 180°C i ca. 45–50 minutter.

 

Hasselnøtter Blansjerte 400gr
Nøtter
199 kr
 
Hasselnøtter 350gr (utgått)
Hasselnøtter
199 kr
 

Produktet ble lagt i handlevogn

Totalt i handlevogn: